Meranie cenovej elasticity vybraných komodít a ich význam pre podniky - Ščepková, Jana
Analýza spotrebiteľského dopytu. Úroveň dopytu v závislosti od faktorov, ktoré ho ovplyvňujú vyjadrená pomocou dopytovej funkcie. Model spotrebiteľovho správania. Rovnovážna spotrebná stratégia. Odvodenie funkcií dopytu. Funkcia dopytu po pive. Funkcia dopytu po spotrebe elektrickej energie.