Rozpočtovanie podľa čiastkových činností - Tóth, Miroslav, 1961-
Rozpočtovanie podľa čiastkových činností (Activity Based Budgeting - ABB) a kalkulácie nákladov podľa čiastkových činností (Activity Based Costing - ABC). Rozpočtovanie nákladov metódou ABB - príklad.