Výsledky výskumu názorov slovenských hotelierov na klady a zápory začlenenia hotelov do hotelových reťazcov - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Prezentácia prieskumu záujmu slovenských hotelov o začlenenie do hotelových reťazcov a názory hoteliérov na klady a zápory začlenenia hotelov do týchto reťazcov. Výskum sa uskutočnil v mesiacoch február a marec 2006 formou dotazníkov.