Marketingový výskum trhu ako podporný proces systému manažérstva kvality - Šalgovičová, Jarmila
Procesný prístup a manažérstvo kvality. Procesný prístup k marketingovému výskumu. Kvalita, kritériá kvality a proces marketingového výskumu. Oblasti marketingového výskumu. Nové trendy v metódach marketingového výskumu sa dotýkajú kvantity, kvality i dostupnosti informácií, ktorá podstatne vzrastie. Ďalší vývoj informačných technológií prinesie zefektívnenie procesu marketingového výskumu.