Riadenie nákladov s využitím controllingu - Serina, Pavol
Stupne, funkcie, úlohy a predpoklady pre aplikáciu controllingu vo firme. Ekonomické riadenie firmy na základe controllingu. Controllingový prístup k riadeniu nákladov vo firme: kalkulácia úplných a neúplných nákladov, procesné kalkulovanie nákladov, limitné položky, technicko-hospodárske normy.