Loajalita zákazníků a její řízení - Lošťáková, Hana
Podstata a meranie lojálnosti zákazníkov. Vzťah medzi spokojnosťou zákazníkov, mierou ich zotrvania pri podniku a ochotou odporučiť podnik iným zákazníkom. Riadenie lojálnosti zákazníkov pomocou diferencovaného CRM. Získavanie nových zákazníkov. Spokojnosť zákazníka ako hnacia sila ziskovosti podniku.