Co říkají barvy o firmách působení barev v marketingové komunikaci
Realizovaný prieskum prináša zaujímavý pohľad na vnímanie farieb v spojitosti s jednotlivými odbormi podnikania. Farby hrajú v marketingovej komunikácii významnú úlohu.