Štruktúra a konkurencieschopnosť slovenských poľnohospodárskych podnikov po vstupe do Európskej únie - Šúbertová, Elena
Štruktúra poľnohospodárskych podnikateľských subjektov, dosahované výsledky hospodárenia, ich konkurencieschopnosť po vstupe Slovenska do Európskej únie. Literárny prehľad. Materiály a metodika. Výsledky a diskusia.