Strategické výzvy a príležitosti podnikov pôsobiacich v Maďarsku v závere transformačného procesu - Balaton, Károly
Výzvy a príležitosti súkromných podnikov s maďarským pôvodom. Medzinárodne sa rozširujúce podniky vykonávajúce samostatnú činnosť. Dodávateľské podniky poskytujúce služby zapájajúce sa do domácej a medzinárodnej deľby práce. Podniky pôsobiace na miestnom trhu so špecializovanou činnosťou. Rodinné podniky zabezpečujúce pracovné príležitosti. Výzvy a príležitosti zahraničných podnikov so zahraničnou dominanciou.