Vývojové tendencie vybraných agrokomodít v Slovenskej republike po vstupe do EÚ - Hudáková, Ivana, 1976-
Prezentácia vývojových tendencií vybraných komodít v chove oviec, súčasného stavu ovčiarstva a jeho úlohy, ktoré je treba zabezpečiť po vstupe do EÚ.