<The> possibilities of GDP per capita analysis - Pardelová, Ružena
Definície extenzívnych indikátorov. Definície intenzívnych indikátorov. Multiplikačné modely HDP pc (per capita) indikátor. Možnosti analýzy HDP pc indikátor modelov. Medzinárodné porovnanie HDP pc.