Modelling and simulations of the losses in non-life insurance - Pacáková, Viera
Formy distribučných modelov. Modelovanie s kvantitatívnymi funkciami. Simulácia extrémnych strát. Pareto distribúcia poistných strát. Príklad na ilustráciu.