Necessity and possibilities of wider application of statistics in economical practice - Sodomová, Eva
Význam štatistiky v ekonomickej praxi. Výučba štatistiky pre ekonomickú prax. Výučba štatistiky na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Prínos pre rozvoj a aplikáciu štatistiky v ekonomike. Zdokonaľovanie vzdelávacieho procesu v štatistických disciplínach. Umiestnenie absolventov zameraných na štatistické metódy v ekonomike. Post-graduálne štúdium. Medzinárodná spolupráca vo vývoji štatistiky.