Tvorba stratégie z pohľadu malých a stredných podnikov - Hintošová, Aneta, 1979-
Možné prístupy k tvorbe stratégie v teoretickej rovine. Praktická prezentácia výsledku výskumu realizovaného na vzorke 200 náhodne vybraných malých a stredných podnikoch pôsobiacich v Košickom kraji. Za účelom získavania primárnych údajov bola využitá technika dotazníka s prevažne uzavretými typmi otázok. Spracovanie získaných údajov bolo realizované prostredníctvom metód deskriptívnej a induktívnej štatistiky.