Pripravte sa na prijímacie pohovory - Olexová, Cecília, 1976-
Rady pre zamestnávateľa, ako sa správne pripraviť na prijímací pohovor. Priebeh prijímacieho pohovoru. Vyhodnotenie prijímacieho pohovoru. Prijímací pohovor zo strany zamestnanca. Príklady otázok, ktoré by mal klásť budúci zamestnanec.