Ekonomické spektrum recenzovaný vedecký a odborný online časopis zameraný na nové trendy, teoretické a praktické otázky ekonómie a ekonomiky.
Zameraný na nové trendy v oblasti ekonómie a ekonomiky, určený pre odborných vedeckých a pedagogických pracovníkov, doktorandov, študentov univerzít a iných osôb so zájmom o vzdelávánie, vedu, výskum; a to bez ohľadu na svetonázor, politickú či národnú príslušnosť.