SOMA application to the travelling salesman problem - Čičková, Zuzana, 1978-
Traveling salesman problem (TSP) - problémy obchodného cestujúceho. Aplikácia SOMA (Self organizing migrating algorithm) - nová optimalizačná metóda založená na vývojových algoritmoch. Princípy SOMA. SOMA pre riešenie problémov obchodného cestujúceho.