Trendy vo vývoji manažmentu rizika nefinančných podnikov - Varcholová, Tatiana
Vymedzenie základných pilierov pre budovanie podnikového manažmentu rizika. Hlavné determinanty ústupu od tradičného manažmentu rizika. Vývoj k novému manažmentu rizika. Vývojové tendencie manažmentu rizika v 80. rokov 20. storočia. Vývojové tendencie manažmentu rizika na začiatku 21. storočia. Nové trendy ďalšieho rozvoja manažmentu rizika.