Models of regulation in network industries (in the field of Slovak national electricity market) - Fendeková, Eleonora, 1952-
Úrad regulácie sieťových odvetví a jeho ciele. Metodologické aspekty regulácie trhu s elektrinou. Vplyvy zmien regulovaných cien v energetike na výnosnosť priemyslu - analýza v niektorých priemyselných odvetviach v rokoch 2000-2004. Ďalšie problémy úplnej liberalizácie trhu.