Manažment znalostí v priemyselných podnikoch na Slovensku - Mesároš, Peter
Význam využívania a uplatnenia znalostného manažmentu podniku. Prechod na znalostnú ekonomiku v slovenských podnikoch. Identifikácia a zviditeľnenie podnikových poznatkov a vedomostí, ich efektívne využívanie. Výsledky prieskumu.