Informace o informacích - budování informačního systému pro podporu podnikání - Krajčík, Vladimír
Význam informácií pre podporu podnikania. Nevyhnutnosť skvalitnenia podnikateľského informačného prostredia. Budovanie informačného systému pre podporu podnikania. Proces budovania Intranetového Call centra. Budovanie procesu On-line diskusné fórum a Obeh dokumentov. Budovanie riadiacich procesov výstavby IS na podporu podnikania. Projektové produkčné procesy.