Znalostný audit - nový trend alebo nutnosť v riadení podnikov? - Mesároš, Peter
Znalosti ako špecifický druh podnikových aktív. Štyri typy znalostných aktív. Realizácia auditu znalostí v podniku. Zostavenie tímu audítorov znalostí a určenie objektov auditu. Audit v oblastiach podniku. Výsledky auditu znalostí v podniku a návrh opatrení.