Gender gap a case of some European countries - Miťková, Veronika
Demografický faktor a pohlavie (muži, ženy). Životný cyklus. Model. Demografické a ekonomické fakty. Slovensko, Cyprus, Nemecko, Maďarsko, Portugalsko, Švédsko, hypotetické krajiny. Aplikácia modelu.