Alternatívy globalizácie - Lysák, Ladislav
Obsah pojmu globalizácia. Historické korene globalizácie. Dominantné subjekty globalizácie. Medzinárodné organizácie. Pozitíva a negatíva globalizácie. Alternatívy globalizácie. Neo-regionalizácia.