Vývojové tendencie zdrojov financovania slovenských podnikov po vstupe do EÚ - Bobáková, Viktória
Využívanie vlastných zdrojov financovania podnikov. Cudzie zdoje financovania. Vývoj úverov v priemysle. Systémy financovania podnikov. Zmeny národných finančných systémov a financovanie podnikov. Vývoj obchodovania s dlhopisy na trhoch BCPB.