Fondy Európskej únie ako zdroj financovania - Stričík, Michal, 1969-
Vymedzenie fondov, ktoré zabezpečujú predvstupnú pomoc Slovenska do EÚ. Transformácia predvstupných fondov po vstupe Slovenska do EÚ na štrukturálne fondy a Kohézny fond. Využívanie predvstupných fondov (Phare, ISPA, Sapard). Využívanie štrukturálnych fondov.