Stanovenie hodnoty podľa medzinárodných štandardov - Polončák, Milan
Základné princípy ohodnocovania v Slovenskej republike. Metódy stanovenia všeobecnej hodnoty majetku podniku. Ohodnocovanie podľa IVS (International Valuation Standards). Obsah šiesteho vydania Medzinárodných ohodnocoacích štandardov. Ohodnocovanie podľa EVS (European Valuation Standards).