Klasický a elektronický faktoring v novom podnikateľskom prostredí - Puchá, Nikoleta
Prezentácia alternatívnej formy financovania faktoringu v klasickej "papierovej" forme a následne aj možnosti uskutočnenia faktoringu na elektronickom základe, vzhľadom k tomu, že kreovanie novej spoločnosti a novej ekonomiky je spojené s nástupom moderných informačných technológií. Historická genéza faktoringu. Právna úprava faktoringu. Návrh elektronického tuzemského faktoringu.