Spokojnosť manažérov s ERP systémami - Sudzina, František
Charakteristika ERP (Enterprise resource planner) systémov. Využitie pri integrácii a výmene informácií z rôznych oddelení podniku. Prínos ERP systémov pre malé, stredné a veľké podniky, kde mierou prínosu je spokojnosť manažérov.