Elektrotechnický priemysel na Slovensku - súčasnosť a perspektívy - Gallová, Jana
Charakteristika elektrotechnického priemyslu. Finančná analýza elektrotechnického priemyslu. Analýza a vývoj rentability. Trendy v elektrotechnickom priemysle na Slovensku.