Hodnotenie prínosov investícií do IT a ich vnímanie manažérmi priemyselných podnikov - Sudzina, František
Analýza výskumu uskutočneného v roku 2004 z pohľadu prínosov investícií do IT a ich vnímanie manažérmi priemyselných podnikov. Prístup priemyselných podnikov k investovaniu do IT. Vnímanie primeranosti výnosov IT.