Zahranično-obchodná politika SR v oblasti agrokomodít - Gavaľová, Viera
Svetová obchodná organizácia - WTO. Rozšírenie liberalizácie obchodu s poľnohospodárskymi výrobkami medzi SR a EÚ. Stredoeurópska dohoda o voľnom obchode (CEFTA). Dvojstranné Dohody o voľnom obchode. Obchodovanie s agrokomoditami v EÚ. Obchod SR s agrokomoditami po roku 2004 - prínosy, riziká.