Financovanie rozvoja inovácií s využitím rizikového kapitálu - Hudák, Matúš
Problémy financovania inovačných podnikov. Vymedzenie pojmu rizikový kapitál (venture capital). Špecifiká rizikového kapitálu. Vzťah investora rizikového kapitálu k cieľovému podniku.