Koncepčné východiská priemyselnej politiky - Hečková, Jaroslava
Vymedzenie charakteru a úloh priemyselnej politiky. Faktory determinujúce miesto a význam priemyselnej politiky. Koncepcie postindustriálnej transformácie odrážajúce kvalitatívne zmeny. Atribúty priemyselnej politiky 21. storočia. Potreba inovácie prístupu ku koncepčným východiskám priemyselnej politiky.