Dopad odloženej dane na výsledok hospodárenia z pohľadu účtovných a daňových odpisov - Gazdagová, Eva, 1957-
Odložené dane a ich vplyv na výsledok hospodárenia. Členenie daňovej povinnosti podniku. Odložená daňová pohľadávka.