Harmonizácia dane z príjmov právnických osôb ako predpoklad existencie homogénneho podnikateľského prostredia v Európskej únii - Simonidesová, Jana, 1968-
Súčasné pokusy o zblíženie daní z príjmov právnických osôb. Argumenty v prospech zbližovania daní z príjmov právnických osôb. Negatívne dôsledky rozdielneho zdanenia právnických osôb.