Systém financovania inovácií v EÚ a v SR - Karchová, Magdaléna, 1981-
Trendy financovania inovácií v EÚ. Základné nástroje a programy podpory inovačného rozvoja v krajinách EÚ. Financovanie inovácií v podmienkach SR. Prehľad výdavkov na výskum a vývoj v SR v priebehu rokov 2000 až 2005. Financovanie výskumu a vývoja v SR z prostriedkov štátneho rozpočtu. Silné a slabé stránky súčasného systému v oblasti inovácií v SR.