Stav a rozvoj technologických inkubátorov na Slovensku v podmienkach Lisabonskej stratégie SR - Rosenberg, Miloslav
Postavenie technologických inkubátorov v hospodárstve Slovenska. Postavenie výskumu a vývoja v rozvojovej stratégii Slovenska. Silné a slabé stránky Slovenskej republiky. Podporné finančné aktivity v oblasti rozvoja inkubátorov na Slovensku. Podpora podnikov v inkubátore. Súčasný stav inkubátorov. Analýza súčasného stavu technologických inkubátorov na Slovensku.