Celostné pohľady na predmet manažmentu nového tisícročia - Porvazník, Ján
Veda a objekty jej skúmania. Predmet a subjekty celostného manažmentu. Podstata kompetentnosti subjektov manažmentu. Členenie poznatkov jednotlivých pilierov kompetentnosti. Prejavy a dôsledky uplatňovania celostnej manažérskej kompetentnosti v praxi organizácie.