Information systems/information technology outsourcing usage in Slovakia in 2003-2006 - Sudzina, František
Outsourcing informačných systémov/informačnej technológie (IS/IT) v slovenských podnikoch v rokoch 2003-2006 - prieskum. Údaje a metodológia prieskumu. Výsledky prieskumu za jednotlivé roky. Budúci výskum.