Územná fiškálna nerovnováha a akumulácia obecného dlhu v SR - Žárska, Elena, 1955-
Východiská zadlžovania obcí SR. Vývoj zadlžovania a akumulácia obecného dlhu v SR. Makroekonomické a mikroekonomické riziká zadlžovania obcí. Regulácia zadlžovania.