Hodnotenie politického rizika ako dôležitý faktor úspešnosti podnikania v podmienkach globalizácie - Varcholová, Tatiana
Politické riziko - definície pojmu. Štandardné metódy hodnotenia politického rizika. Nové prístupy k hodnoteniu politického rizika. V súčasnosti je na svete vybudovaná dostatočná poznatková a informačná základňa pre potreby podpory riadenia politického rizika.