Celopodnikové koncepcie manažmentu rizika v novej ekonomike - Varcholová, Tatiana
Zvyšovanie významu rizika a jeho dosah na zmeny v systémoch riadenia podnikateľského rizika. Koncepcie celopodnikového manažmentu rizika (EWRM). Komplexný prístup k riadeniu rizika na úrovni strategického manažmentu s využitím najmodernejších techník a softvérovej podpory.