Kľúčové oblasti strategického informačného manažmentu - Toropilová, Michaela, 1979-
Koncepcia strategického informačného manažmentu. Päť vývojových stupňov informačného manažmentu podľa autorov C. Burka a F. Hortona. Prínosy koncepcie strategického informačného manažmentu v organizácii. Kľúčové oblasti strategického informačného manažmentu. Strategický informačný manažment v podmienkach slovenských podnikov - výsledky prieskumu v Košickom a Prešovskom kraji.