Možnosti využitia informačných technológií pri riadení podnikových znalostí - Mesároš, Peter
Znalosti ako najcennejšie aktíva moderných podnikov. Efektívne riadenie znalostí - koncepcia znalostného manažmentu. Systémy riadenia znalostí (knowledge management systems). Požadované vlastnosti systémov riadenia znalostí. Informačné technológie a ich úloha v systéme riadenia znalostí. Výskum v oblasti riadenia podnikových znalostí.