Význam zákazníckeho servisu v distribúcii - Dzurová, Mária
Význam zákazníckeho servisu v distribúcii pre zabezpečenie spokojnosti a vernosti zákazníkov. Manažment distribučného kanála. Funkcie distribučného kanála. Definícia distribučného kanála. Logistika ako prostriedok znižovania nákladov distribúcie. Spokojnosť zákazníkov. Význam dodávateľského reťazca pre distribúciu.