Information system usage and satisfaction in Slovak companies - Fečová, Lýdia
Výsledky empirického prieskumu v spoločnostiach na Slovensku. Sledovanie využitia a uspokojenia s informačnými systémami (IS) v malých, stredných a veľkých podnikoch. Analyzovanie IS predstavujúcich procesy v podniku. IS logistiky, predaja, produkcie, služieb ako hlavné podnikové procesy. IS marketingu, riadenia ľudských zdrojov, financií správy a dodávok ako podporné podnikové procesy.