Predčasné ukončenie lízingovej zmluvy - Lacová, Ľudmila
Daňový dopad na predčasné ukončenie lízingovej zmluvy u nájomcu. Postup v účtovníctve podľa opatrenia MF SR 4.23 054/2002-92. Účtovanie nájomného a finančných nákladov. Prevádzkový výnos.