Vzdelávať sa pán manažér? Ďakujem, nemám čas... - Jeleň, Dušan
Podstata a ciele systému vzdelávania. Ciele vzdelávania na úrovni podniku a na úrovni jedinca. Celoživotné vzdelávanie. Nástup učiacej sa organizácie. Charakteristika manažmentu vedomostí. Synergický efekt záujmového a podnikového vzdelávania. Prínosy záujmového a podnikového vzdelávania.