Ruská federácia v globálnom konkurenčnom prostredí svetového hospodárstva na začiatku 21. storočia - Rosenberg, Miloslav
Nové, viacrozmerné chápanie bezpečnosti štátov na začiatku 21. storočia. Vývoj ekonomiky Ruskej federácie. Členstvo Ruskej federácie v organizáciách na podporu rozvoja ekonomických vzťahov. Partnerstvo a spolupráca Ruskej federácie s Európskou úniou. Perspektívne teritórium pre zahraničných investorov.